Waarom Poewz?

Voor mij geldt toch wel het volgende “home is where the cat is”. Een leven zonder katten zou ik mij dan ook niet kunnen voorstellen. Je kan lachen met hun zotte toeren, knuffelen in de zetel en er stiekem een heel gesprek mee voeren als je alleen thuis bent.

Een kattencafé oprichten voelt dan ook als de perfecte uitdaging voor mij. Een nieuwe thuis creëren met katjes die ik adopteer, waar ook andere mensen welkom zijn. Een gezellige, ontspannende, glimlach op je gezicht toverende, en kat geïnspireerde omgeving waar je op je eigen manier kan genieten.

Een plek waar alle aandacht gaat naar de Poewzkes. Je moet je dus niet meer schuldig voelen als je op feestjes meteen aandacht geeft aan de kat en dan pas aan de mensen (that’s me, haha, de crazy cat lady). Bij Poewz. kan dit!

Katten hebben heel wat basisnoden die niet altijd gekend zijn. Met Poewz bied ik dan ook graag producten en advies aan op een laagdrempelige manier. Dit om jouw kat nog gelukkiger te maken. De combinatie van fysieke en online aanwezigheid geeft iedereen de kans om contact met mij op te nemen.

In de webshop voor katten en hun baasjes kan je het wat leuke katten spullen kopen: cadeaus voor kattenliefhebbers en crazy cat ladies, kattenspeelgoed, een slowfeeder voor je kat, warme kattenmanden, een leuke kattenvaas voor je interieur, enz. Kortom heel wat leuke kattenspullen in een webshop voor kattenliefhebbers.

Omwille van het coronavirus kreeg de webshop eerst vorm. In de webshop kan je zowel een uitgebreid aanbod van producten vinden voor je kat maar ook voor jezelf. Ik heb een goed oog voor producten die ik zelf zou kopen en gebruiken. Team Poewz test en keurt alle kattenartikelen.

De webshop voorziet in de onderhouds- en medische kosten van de Poewzkes en de adoptie kittens. Elk katje dat ik onder mijn hoede krijg, zal verwend worden.

Met Poewz ben ik ook een pleeggezin voor adoptiekittens. In samenwerking met het asiel van Genk socialiseer ik kittens, maak ik ze medisch in orde en zoeken wij samen een nieuwe thuis. Ik zorg ervoor dat de “moeilijkere” kittens uit het asiel een kans maken op adoptie. wil jij een kitten adopteren of een oudere kat een kans geven? Sta dan zeker open om contact te nemen met een asiel.

Poewz, één plek voor alles wat kats is.

Whiskey, Rosé en Bellini kijken vanaf buiten door het raam Whiskey met een kattenbandje Spelende katjes Mimosa en Baileys

Poewz kan je steunen

Wil je graag Poewz steunen? Dat kan, neem eens een kijkje op de pagina Steun Poewz.

×